Verdensmesterskaber: Annemiek van Vleuten vinder individuel tidskørsel for kvinder

Indholdsfortegnelse:

Van Vleuten slår landsmanden van der Breggen til verdenssejr i tidskørsel

Annemiek van Vleuten tog sin første individuelle sejr i World Time Trial Championship og slog landsmanden Anna van der Breggen med 12 sekunder over den 21,1 km lange bane.

Van Vlueten vandt i en tid på 28 minutter og 50 sekunder, hvor han komfortabelt slog van der Breggen og slog også Katrin Garfoot ind på bronzemedaljepladsen.

Van der Breggen satte det tidlige benchmark med en tid på 29:02:51, hvilket så hende sidde på det varme sæde det meste af dagen.

Denne gang blev så slået af van Vleuten, som satte en blæsende tid rundt på banen i Bergen, Norge.

Hollænderkollegaen Ellen Van Dijk underpræsterede trods en fantastisk holdtidskørsel i søndags og klarede sig kun på en femteplads efter Chloe Dygert fra USA.

Hannah Barnes var den bedst placerede britiske rytter på dagen og sluttede på niendepladsen, 1 minut 23 tilbage fra van Vleuten.

Van Vleutens seneste sejr kommer i en form, der også fik den 34-årige til at tage Boels Rental Ladies Tour og La Course af Le Tour de France.

World Championships Elite Women's Time Trial: Resultater

1. Annemick van Vleuten (NED), 28:50

2. Anna van der Breggen (NED), kl. 0:12

3. Katrin Garfoot (AUS), kl. 0:19

4. Chloe Dygert (USA), kl. 0:38

5. Ellen van Dijk (NED), kl. 0:52

6. Linda Villumsen (NZL), kl. 0:56

7. Ashleigh Moolman (RSA), kl. 1:18