Den hollandske sprinter Dylan Groenewegens seneste rytter bekræftet til Tour of Britain

Indholdsfortegnelse:

Jumbo-Visma-rytter slutter sig til landsmanden Mathieu van der Poel som seneste rytter bekræftet til britisk etapeløb

Firedobbelt Tour de France-etapevinder Dylan Groenewegen vil lede et talentfuldt Jumbo-Visma-hold ved Tour of Britain i næste måned. Den hollandske sprinter er blevet bekræftet til det ugelange etapeløb, der starter i Glasgow lørdag den 7. september og vil se på at bygge videre på sine to etapesejre i løbet fra sine to tidligere besøg.

Gronenwegen fik sin debut ved Tour of Britain i 2016, hvor han vandt etapen til Builth Wells, inden han vendte tilbage i 2017 for at vinde etapen til Cheltenham samt pointklassificeringen.

Det vil fortsætte en succesfuld sæson for sprinteren fra Amsterdam, som allerede har 14 sejre, inklusive etape 2 (TTT) og etape 7 af Tour de France i sidste måned.

Mens den 26-årige vil fokusere på løbets sprintdage, vil Jumbo-Visma også målrette den samlede sejr med den nylige Binckbank Tour-vinder Laurens De Plus, som også skal stille op.

Mitchelton-Scott afslørede også en del af deres line-up, hvilket bekræfter Matteo Trentins og Christian Meyers deltagelse.

Australieren Meyer tog etape 2 af sidste års løb ind til Barnstaple, mens Trentin vil se efter at bære den form, som så ham tage etape 17 i Touren i juli.

Israel Cycling Academy var det sidste hold til at frigive en del af deres line-up, hvilket bekræftede, at den belgiske GC-rytter Ben Hermans ville føre deres overordnede mål.

Den 33-årige har været mægtig konsekvent i en-uges etapeløb i år og tog de samlede sejre ved Tour of Austria og Tour of Utah sammen med anden samlet i Adriatica Ionica-løbet i Italien.

Ovenstående slutter sig til Mathieu van der Poel, som er bekræftet i at køre Storbritanniens længste løb for sit Corendon-Circus-hold, før han forbereder sig til UCI World Championships i Yorkshire en uge senere.

The Tour of Britain starter i Glasgow lørdag den 7. september før den afsluttes i Manchester lørdag den 14. september.