Se: Hunden bryder ind i cyclocross-løb, jager ryttere

Indholdsfortegnelse:

Van der Poel, Pidcock og resten får en ekstra forhindring ved Druivencross

Mathieu van der Poel tabte et cyclocross-løb for første gang i 408 dage var ikke sportens mest usædvanlige hændelse denne weekend. Mens verdensmesteren på andenpladsen på et podie var et syn for ømme øjne, var det en ophidset hund 24 timer senere ved Druivencross, der virkelig trak overskrifterne.

Halvvejs gennem løbet i Overijse, Belgien, udvekslede folk som Van der Poel, Tom Pidcock og Eli Iserbyt slag over start-/mållinjen, da en ung hvalp befandt sig på at forvilde sig ind på banen.

Mens rytterne fortsætter med at køre fuld gas, får lyden af summende frinav og ringende kobjælder hunden til at blive endnu mere hoppende, da han begynder at løbe ned af banen.

Da hunden jager en gruppe på tre ryttere ned ad vejen, inklusive den belgiske mester Toon Aerts, forsøger en række tilskuere at fange hunden, men uden held, hvilket fører til en scene, der ikke ville have været malplaceret i The Benny Hill Show.

Faktisk bliver en rytter endda bragt til standsning, mens den nivende hund forsøger at gøre sig endnu mere fortrolig.

Heldigvis lykkedes det den rytter at stige op igen, mens andre svingede ud af hundens vej.

Til sidst blev hunden fanget og fjernet fra banen, da Van der Poel vendte tilbage til at vinde, og slog Pidcock og Quinten Hermans til stregen.