Red Hook Crit kommer til London

Indholdsfortegnelse:

Kriterium for fast gear løbsserie tager til Greenwich i juli

Som om crit-racing ikke var spændende nok med høje hastigheder, skarpe sving og tætte kampe, sigter Red Hook Crit-serien på at gøre den lidt mere adrenalinpumpende. Hvad gør Red Hook anderledes? Nå, konkurrenterne kører alle på banecykler - så fast gear og ingen bremser. Er du nysgerrig?

Red Hook-kampen startede første gang i 2008 i Red Hook-området i Brooklyn, som en fejring af arrangørens (David Trimble) 26th fødselsdag. Som en elsker af road-racing og det underjordiske skue af alleycat-racing, ønskede han noget, der ville kombinere de to. Siden da er Red Hook Crit vokset til at blive noget af en institution blandt cykelryttere i New York City og har affødt yderligere løb i Barcelona, Milano og nu London.

Red Hook Crit London

På grund af den intense fysiske indsats, der kræves til kapsejladsen, har arrangørerne ofte beskrevet Red Hook som cyklingens Formel 1, og det er Formel 1-modellen, de ønsker at kvalificere sig til. 250 ture tilmelder sig, og de har 20 minutter før løbet til at sætte deres hurtigste omgang. De 85, der satte de hurtigste omgange, fortsætter med at konkurrere i løbet, selvom de for 2015 har tilføjet et ekstra Last Chance-løb for at tillade yderligere ti ind, hvilket bringer det samlede felt til 95.

De 95 ryttere tager så på et 24 omgangs crit-løb, hvor rundede ture bliver trukket fra løbet. Løbet er ofte så konkurrencedygtigt, at kun 20 eller deromkring ryttere nogensinde kommer over stregen. Der er også forskellige primeløb (løb inden for løbet) for at holde tingene spændende over den fulde distance. Hvad fører alt dette til? Godt styrter åbenbart, og denne, fra 2013, blev særlig berømt.

Advarsel: fuldstændig vederlagsfrit nedbrud

De fulde detaljer om kapsejladsen er ikke ude endnu, så vi opdaterer denne side med tiderne for hvert løb, når de udgives.