Lance Armstrong genforenes med US Postal Service holdkammerater ved 24-timers løb

Indholdsfortegnelse:

Lance Armstrong vil være i stand til at køre race med tidligere US Postal Service-holdkammerater, da det er en ikke-godkendt begivenhed

På trods af sit livstidsforbud fra at cykle vil Lance Armstrong slutte sig til tidligere US Postal Service-holdkammerater for at konkurrere i mountainbikeløbet 24 Hours of Old Pueblo.

Løbet er ikke sanktioneret af USA Cycling, hvilket giver Armstrong fri til at deltage. Løbet finder sted nær Tuscon, Arizona og løber i weekenden den 17. til 19. februar.

Texaneren slutter sig til George Hincapie, Christian Vande Velde og Dylan Casey, som alle kørte med Armstrong på USPS-holdet under hans dominans af professionel cykelsport.

Nu underlagt et forbud mod al konkurrencedygtig cykling efter det amerikanske antidopingagenturs 'Reasoned Decision' i 2012, hvor hans syv Tour de France-sejre blev fjernet, er dette ikke den første usanktionerede begivenhed, Armstrong deltager i..

Det fire mands holds tilmelding blev bekræftet af løbsarrangøren Epic Rides til VeloNews. Da løbet er en 24-timers stafetbegivenhed, vil de tidligere professionelle skiftes til at køre banen, mens de tre andre hviler og sover.

Nu på sit 18. år kan ryttere konkurrere individuelt eller som en del af et stafethold på to eller fire personer.

Kendt for sin ultra-konkurrencedygtige natur, siger Armstrong, at hans hold ikke vil presse på for sejren i Old Pueblo.

'Vi kommer bestemt ikke til at kæmpe om nogen sejre, men vi ser frem til det, ser frem til at have en god tid, møde de andre racere,' sagde han.