Steven Kruijswijk forlader Vuelta a Espana som følge af etape 1-styrt

Indholdsfortegnelse:

Hollænder kæmper med en knæskade forårsaget af åbningsdagens holdtidskørsel

Tour de France-podiet, Steven Kruijswijk, har forladt Vuelta a Espana på grund af en knæskade pådraget i et styrt under etape 1 holdtidskørsel.

Jumbo-Visma-rytteren blev tvunget til at stoppe midtvejs gennem etape 4 mellem Cullera til El Puig og klagede over ømhed i knæet.

Skaden blev pådraget på løbets åbningsdag, da Kruijswijk og hans Jumbo-Visma-holdkammerater var involveret i et højhastighedsstyrt i et sving under holdtidskørslen i Torrevieja.

Det hollandske hold ramte en våd plet på vejen, der var forårsaget af en lokal fiskerestaurant, der rensede sine gulve.

Det så en række af holdet glide ud i barriererne. De krydsede til sidst målstregen 40 sekunder efter etapevinderne Astana, på trods af at de startede dagen som favoritter.

Men det store tab for holdet vil nu være opgivelsen af Kruijswijk, der blev tippet som favorit før løbet til den røde trøje.

Den 32-årige startede Vueltaen fra et første Grand Tour-podie ved Touren og håbede på at gentage denne bedrift i Spanien eller i det mindste støtte medleder Primoz Roglic.

Desværre vil ingen af delene nu være muligt, da hollænderne vender hjem.