Tom Pidcock bekræfter, at han kører Milan-San Remo

Indholdsfortegnelse:

Brit får sin Monument-debut denne weekend som et tætpakket feltlook for at tage sæsonens hidtil største løb

Tom Pidcock tager imod sit første monument denne weekend, da han er klar til at køre 2021 Milan-San Remo.

Britten, der stadig er i sit første år som professionel, selvom vi har hypet ham op i, hvad der føles som et årti, bekræftede på sin Instagram her til morgen, at han skal køre Milan-San Remo denne lørdag.

Efter en stærk start på sæsonen, hvor han sluttede på tredjepladsen i en spurt i Kuurne-Bruxelles-Kuurne og nummer fem op til pladsen i Siena ved Strade Bianche, vil Pidcock være håbefuld om yderligere at forstyrre æblevognen og snuppe en resultat over Poggio.

Mens Ineos Grenadiers har en tidligere vinder i deres rækker i Michal Kwiatkowski, har den polske rytter været åben om sin kamp for at finde sine ben i Tirreno-Adriatico i sidste uge, så det er ikke klart, hvad holdets strategi vil være.

Pidcock skal ikke kun overvinde karrierens længste løb med hele 299 km løb, han bliver også nødt til at slå alle de stærkeste ryttere på WorldTouren, inklusive de to foregående vindere Wout van Aert og Julian Alaphilippe samt vinder af det seneste monument, Mathieu van der Poel.

I betragtning af at alle tre ser ud til at være i latterlig form, medmindre Van der Poels Tirreno-udbrud tog for meget ud af ham, er de de klare favoritter lige foran den også formstærke Sam Bennett, Davide Ballerini og Michael Matthews.

Hvis Pidcock på en eller anden måde vinder, vil han være den tredje britiske vinder af La Primavera, efter Tom Simpson og Mark Cavendish, og det ville være Storbritanniens femte Monument-sejr (Simpson vandt også Tour of Flanders og Il Lombardia).