Tom Pidcock vinder solo i Paris-Roubaix U23

Indholdsfortegnelse:

Anden Roubaix-brosten for Pidcock, der bliver den første britiske vinder af under 23-løb

Tom Pidcock (Team Wiggins-Le Col) krydsede stregen solo for at tage sejren i U23 Paris-Roubaix og blive den første britiske vinder af U23-løbet.

Den 19-årige kørte ind på Roubaix-velodromen alene efter at have angrebet den schweiziske rytter Jonas Jacobs på de sidste 20 km. Pidcock og Jacobs havde været en del af en større gruppe på ni ryttere, indtil parret angreb på de sidste 25 km.

Jacobs formåede at holde fast på andenpladsen, da Wallonie-Bruxelles Development Team-rytteren Jens Reynders fuldførte podiet.

Storbritannien havde også Jake Stewart sluttet i top 10, hvor den 19-årige krydsede stregen som nummer otte for Groupama-FDJ-udviklingsteamet.

I 2018 kunne Pidcock kun klare sig som nummer 27 i det samme løb og sluttede til sidst syv minutter efter vinderen Stan Dewulf.

Dette er Pidcocks anden triumf på brostenene i Roubaix, efter at Yorkshireman vandt juniorudgaven af løbet i 2017.

Billede: Paris-Roubaix Under 23 twitter