Galleri: Van der Poel og Kastelijn vinder ved de europæiske mesterskaber i cykelcross

Indholdsfortegnelse:

Tom Pidcock nummer otte på sin debut i elitekategorien ved det italienske løb. Billeder: UEC

Mathieu van der Poel fra Holland vandt sin tredje titel i træk ved de europæiske cykelcrossmesterskaber foran sin mangeårige rival Eli Iserbyt. Belgieren løb ham tæt på den mudrede italienske bane, hvor Van der Poel vandt med kun tre sekunder efter et opgør i sidste omgang.

Efter tidligere at have vundet U23- og Junior-udgaven fik briten Tom Pidcock i år sin debut i Elite-kategorien. Til sidst sluttede han som nummer otte, efter løbet, tog Pidcock en mindre end entusiastisk vurdering af sit resultat, idet han sagde, at han havde som mål at komme tilbage på podiet så hurtigt som muligt.

Bedre nyheder til britiske fans kom i kvindernes U23-begivenhed. Anna Kay tog sølvmedaljen bag den hollandske rytter Ceylin Del Carmen Alvarado.

Billede
Billede

I elitekvindeløbet vandt Yara Kastelijn en eftertrykkelig sejr. På trods af at han steg op fra U23-kategorien, tog den 22-årige føringen fra start og så aldrig ud til at være i fare for at give op.

Da få ryttere uden for Europa kan lide at true ved de kommende verdensmesterskaber, der afholdes i begyndelsen af februar næste år i Dübendorf, Schweiz, giver løbet en tidlig indikation af, hvem der kan komme i kamp om regnbuebåndene.