UK for at få de første grus-nationalmesterskaber nogensinde

Indholdsfortegnelse:

Indledende begivenhed afholdes i september og vil være åben for amatører

Grusridning er blevet så cool en del af cykelverdenen, at det er planlagt til at have sine første britiske nationale mesterskaber nogensinde senere i år.

Offroading-disciplinen vil opleve sine indledende nationale mestre som en del af King's Cup Gravel Festival i Suffolk, der afholdes i weekenden den 25. til 27. september.

Mesterskaberne vil være vært for en blanding af begivenheder, herunder et grusløb for mænd og kvinder og tidskørsel, grusfondo og holdstafet gennem King's Forest, lige nord for Bury St. Edmunds. Der vil også være en aldersgruppekategori for master.

Ruterne for mændenes og kvindernes løb er begge 100 % off-road, selvom de er designet til at være velegnede til gruppeløb og overhalinger. Mændenes løb vil vare 78 km, mens kvindernes løb vil være 52 km, hvor vinderne af begge løb får en nationale mesterstrøje.

Ud over ridningen, som arrangørerne Golazo Cycling siger, er for alle evner, vil der være musik og camping – Covid-19-reglerne tillader det. Der er også en komplet beredskabsplan for at skubbe begivenheden tilbage til oktober 2021, hvis det er nødvendigt.

Forhåndstilmelding til begivenhederne er allerede åbnet og kan findes her.

'Vi er begejstrede for at være vært for det første britiske grusmesterskab nogensinde på King's Cup Gravel Festival. Dette vil være en virkelig spændende begivenhed, som vil se alle evner hos ryttere tage på forskellige begivenheder i løbet af weekenden, sagde Caldwell.

'Ikke kun vil de ryttere, der kan lide at køre på grus og terræn i terræn, være i stand til at køre sammen med tusindvis af andre ryttere, men vi vil også komme til at se nogle topamatørryttere køre om den britiske titel og trøje.

'Selvom disse mesterskaber repræsenterer højdepunktet af amatør-grusløb, er de også en fejring af cykling som helhed.