Paris-Nice-ruter ændret for de sidste to etaper på grund af Covid-lockdown

Indholdsfortegnelse:

Arrangør tvunget til at omplanlægge etape 7 og 8, efter at Nice blev sat under coronavirus-lockdown. Foto: Chris Auld

Paris-Nices omorganiserede ruter for de sidste to etaper er blevet afsløret. Løbets arrangør blev tvunget til at genoverveje slutningen af dette års løb, efter at Nice gik i låsning, hvor de lokale myndigheder ønskede at lade Promenade des Anglais være åben, så lokalbefolkningen kunne træne.

Det er anden gang, løbet er blevet tvunget til at ændre sig, efter at sidste års udgave måtte forkortes til syv etaper.

Etape 7, lørdag den 13. marts, afsluttes stadig med topmødet ved Valdeblore la Colmiane, men starten er flyttet til Le Broc, lige nord for Nice. Den er også blevet forkortet til 119,2 km.

Billede
Billede

Etape 8, søndag den 14. marts, løber rundt i området omkring Nice, starter ved Le Plan Du Var og slutter i Levens. Dette kommer til kun 92,7 km.

Billede
Billede

Primoz Roglic fører i øjeblikket løbet og ser ikke ud til at give slip efter at have vundet sin anden etapesejr på 6. etape og optjent endnu en bonus på 10 sekunder.

Han fører Bora-Hansgrohes Max Schachmann, sidste års vinder, med 41 sekunder på vej ind i den omdirigerede etape 7, med Ion Izaguirre fra Astana-Premier Tech yderligere ni sekunder tilbage.