Over 1.000 ryttere trodser frygteligt vejr ved 25-timers Red Bull Timelaps-løb

Indholdsfortegnelse:

Vitus Pro Cycling vinder den samlede præmie, da kraftig regn og blæst satte ryttere igennem deres tempo

Over 1.000 ryttere slog testvejr og 25 timers løb for at gennemføre verdens længste cykelløb, Red Bull Timelaps.

Det britiske kontinentalhold Vitus Pro Cycling tog den samlede hæder, mens Bianchi Dama tog kvindeprisen, da en blanding af hold og solo-ryttere kæmpede mod kraftig regn og blæst på den 6,7 km lange bane i Windsor Great Park.

Clapham Chasers sikrede sig den blandede præmie, mens George Kirkpatrick og Tamala McGee imponerede for at vinde de første solokonkurrencer.

De samlede vindere Vitus Pro Cycling - bestående af de professionelle ryttere Chris McGlinchey, Mikey Mottram, Frederik Scheske og Timony Torrie - tog den samlede hæder med 148 omgange og en distance på 894 km, otte omgange mere end nærmeste rivaler Paria RT, trods kraftig blæst og kraftig regn, der har ramt løbet i store dele.

På trods af at de indeholdt Team Ineos WorldTour-rytteren Pavel Sivakov, var 'Ineos 3'-holdet kun i stand til at indtage en sjetteplads på dagen på trods af, at deres russiske pro kørte otte omgange af den mindre 4,5 km lange sløjfe i løbets 2 om morgenen power hour.

I kvindernes løb slog Bianchi Dima InternationElles og Specialized UK til henholdsvis anden og tredjeplads, idet han kørte 126 omgange og 768 km i processen.

Vitus's Mottram t alte efter løbet og kommenterede, hvordan løbet viste sig at være meget mere udfordrende, end han oprindeligt troede, det ville.

'Jeg var overrasket over, hvor hårdt løbet var. Vi startede det hele med at lave 60-90 minutters stints, men så fra tidlig søndag begyndte vi at lave 2-timers vagter, bare fordi alle ville lave deres sidste løbetur og få varme, sagde Mottram.

'Red Bull Timelaps er bestemt mere udfordrende, end du forventer, men det er bestemt det værd.'

De mest imponerende resultater fra løbet var dog de af Kirkpatrick og McGee, der tog mændenes og kvindernes solopræmier.

McGee gennemførte hele 79 omgange i kvindeløbet, mens Kirkpatrick kørte 101 omgange takket være at have taget den risikable beslutning om ikke at sove under hele begivenheden.

'Det er klart, at det er lang tid at sidde i sadlen. Jeg havde min bror og min kusine her, og det ville ganske enkelt ikke have været muligt uden deres støtte. De holdt mig altid fyldt op med mad og holdt flaskerne fyldt op.'