Bane-VM i Hong Kong begynder onsdag den 12. april. Her er hvornår du kan følge med på live-tv

Nye Mavic Comete aero disc-hjul opdaget

Er dette et par diskkompatible Mavic Comete-hjul, der endnu ikke er blevet lanceret?

Se: Politi henter Paris-Roubaix-rytteren til at køre på motorvej

Andrea Guardini fra UAE Emirates forsøgte at komme hurtigt tilbage til Roubaix efter at have opgivet løbet

Eurosport forstærker status som "Home of cycling" med omfattende 2017-sæsondækning

Over 60 UCI-løb og 25 WorldTour-begivenheder skal udsendes i år

Fabio Aru udelukket fra Giro d'Italia på grund af knæskade

Italiener blev knæskadet efter et træningsstyrt og skal nu holde helt fri i ti dage

Er integration fremtiden?

Hvor næste gang i verden med marginale gevinster?

Marmotte Hochkönig for at deltage i UCI Gran Fondo World Series

Event bliver den eneste alpine Gran Fondo i UCI World Series

Assos lancerer kollektion for forår/sommer 2017

SS17 bringer nogle mærkbare opdateringer fra Assos på designfronten med de samme præstationsdrevne teknologier, der definerer brandet

Brabantse Pijl 2017: Sonny Colbrelli vinder fra udbrud

Bahrain-Merida-rytteren spurter til sejr efter et vindende udbrudstræk. Den forsvarende mester Petr Vakoc kommer på andenpladsen

Wout van Aert forkorter cyclocross-sæsonen og fokuserer på klassikere i 2018

World Cyclocross Champion vil reducere antallet af cyclocross-løb fra 42 til 30 for at forblive frisk for Flandern og Roubaix

Amatører får chancen for at blive pro i det nye Bike Channel-tv-program

Ansøgninger er nu åbne for at deltage i 'The Coach Pro

Showers Pass Atlas Jacket anmeldelse

En fuldstændig vandtæt pendlerjakke med iøjnefaldende reflekterende kortdesign

Zwift går live foran et publikum til Las Vegas World Cup

Et spændende kig ind i det første verdensmesterskab og virtuel cykel-e-sport generelt i en chat med 4. pladsen briten Kim Little

Boris Johnsons nye transportrådgiver Andrew Gilligan: 'Svaret er cykling

Andrew Gilligan er blevet udpeget som Boris Johnsons transportrådgiver – vi t alte med ham om at kæmpe sagen for cyklister

Amstel Gold: Anna van der Breggen vinder kvindeløb med Lizzie Deignan som nummer to

Van der Breggen fører Deignan hjem i Boels-Dolmans en-to efter et afgørende soloskifte sent på

Great Britain sluttbane-VM med 5 medaljer

To guld, to sølv og en bronze til Storbritannien ved verdensmesterskaberne i Hong Kong

Med Philippe Gilbert udelukket fra de resterende Ardennes Classics, hvem er de nye favoritter?

Den nylige vinder af Amstel Gold Race har fået en revet nyre, men der er en række kandidater til at tage hans plads som favorit

Shimano synkroniseret skift nu tilgængelig på Ultegra

Et nyt Di2-batteri åbner muligheden for synkroniseret skift for ryttere med Ultegra 6800 og Dura Ace 9000

Amstel Gold 2017: Philippe Gilbert gør det igen

Gilbert overgår Skys Michal Kwiatkowski for sin fjerde Amstel Gold-succes

Greg Van Avermaet skal ride Liège-Bastogne-Liège

Paris-Roubaix-vinder og 2017 Classics-afsløring siger, at han vil "se, hvor langt jeg kan gå i denne form for løb"

La Flèche Wallonne Féminine 2017: Forhåndsvisning

Kan Anna van der Breggen klare det tre i træk på Mur de Huy?

Undersøgelsen finder, at bilister i overvældende grad støtter op om nye London-cykelbaner

Undersøgelsen, taget fra over 1.300 bilister, viste, at 80 % går ind for, at der bygges nye cykelstier

La Flèche Wallonne Féminine: Van der Breggen gør det tre i træk

Anna van der Breggen rider til en solosejr på Mur de Huy

Geraint Thomas: 'Det er én ting i et ugelangt løb, det er noget helt andet ved en Grand Tour

Team Sky-rytteren vinder tredje etape af Tour of the Alps med et voldsomt sidste kilometerangreb, men forbliver på jorden foran Giroen

Fleche Wallonne: Valverde vinder 4. sejr i træk

Alejandro Valverde vinder i pinefuld spurt op ad bakke på Mur de Huy

Simon Yates kører Tour i stedet for Giro efter programændring

Britisk rytter skal ledsage Esteban Chaves som fællesleder ved Tour de France, mens bror Adam bliver eneleder i Giro

Ofo' lanceres officielt i Cambridge med henblik på at udvide i hele Storbritannien

Dockless cykel-ordning nyder godt af en vellykket prøveperiode med et blik for at målrette mod lokale virksomheder

Easton lancerer ny CINCH bundbeslag-baseret effektmåler

Easton CINCH Power Meter tilgængelig som en tilføjelse til allerede eksisterende krankarme

Andrei Grivko modtager 45-dages karantæne for at slå Marcel Kittel

Ban kommer som en konsekvens af en hændelse mellem de to ryttere ved Dubai Tour i februar

Hannah Grant-interview

Tinkoff-Saxo Bank-kokken fortæller os om molekylær gastronomi, spisning af rester og madlavning til Alberto Contador

Ryttere forlader Tour of the Alps på sidste etape, selvom de er i top 10

Ryttere, der stopper for at fokusere på Liege-Bastogne-Liege viser, hvor meget hold prioriterer nogle løb frem for andre

Liege-Bastogne-Liege 2017: Alejandro Valverde vinder følelsesmæssigt

Ustoppelig spanier slår igen Dan Martin til stregen, dedikerer sejren til Michele Scarponi

Wahoo Fitness går sammen med Rapha Cycling Club

Wahoo bliver 'Global Technology Partner' til RCC og leverer turbo-trænere og GPS-computere til Rapha klubhuse

Er Anna van der Breggen ustoppelig?

Boels-Dolmans-rytteren forsegler en ren fejring af Ardennes Classics-sejre og ser sit ry forhøjet sammen med det

One Pro Cycling undskylder, efter rytterens gestus forårsager forstyrrelse

Billedet viser rytter, der løfter langfingeren til modstanderen, mens han krydser målstregen

Michele Scarponis træningspartner papegøje vender tilbage til det sted, hvor rytteren mistede livet

På et sørgeligt billede kan papegøjen Frankje ses på det sted, hvor rytteren blev dræbt under en træningstur

Juan Antonio Flecha: 'Quintana er manden, der skal slå i Giroen

Eurosport-ekspert Flecha taler med cykelrytter om sin Giro-favorit, Giro-Tour-double, og Geraint Thomas